O NAS

Podjetje HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z več kot 800 zaposlenimi tudi največja povezana družba v Skupini Premogovnik Velenje. Sodobnost, strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter visoka tehnološka razvitost zagotavljajo fleksibilnost in inovativnost podjetja, ki svoje delovanje usmerja k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti. 

V okviru razvojnega programa za filtriranja pitne vode smo v sodelovanju z ruskim partnerjem ISPMS iz Tomska razvili program AquaVallis in s tem ponudili kupcem celovite rešitve na področju filtriranja vod.

Danes na programu AquaVallis sodeluje 8 vrhunskih strokovnjakov s področja tehnike, kemije in mikrobiologij

Program AquaVallis 
AquaVallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo čisto pitno vodo. Vodo – brez virusov, bakterij, težkih kovin in drugih škodljivih snovi v pitni vodi!

Razlika med vodo, očiščeno z AquaVallis vodnim filtrom, in vodo, očiščeno s podobnimi proizvodi, je lahko kar 1000 virusov na liter. Nanovlakna delujejo kot magnet za škodljive, negativno naelektrene delce. Voda je dokazano očiščena, ima svež, čist okus – brez priokusa po kloru in drugih snoveh.

Vizija
Podjetja bo na Evropskem trgu v naslednjih letih postalo eno glavnih ponudnikov sistemov za čiščenje in pripravo vode na osnovi dognanj nanotehnologij in drugih tehnoloških novosti.

Poslanstvo
S povezovanjem znanja, tehnologije in izobraževanja uporabnikom nudimo sisteme, s katerim bodo lahko kjerkoli pili čisto zdravo vodo, podjetja pa bodo z našo pomočjo nižala svoje stroške poslovanja, okolju pa vračala čisto vodo.