O nas

Podjetje HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z 950 zaposlenimi tudi največja povezana družba v Skupini Premogovnik Velenje. Sodobnost, strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter visoka tehnološka razvitost zagotavljajo fleksibilnost in inovativnost podjetja, ki svoje delovanje usmerja k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti.

V okviru razvojnega programa za filtriranja pitne vode smo v sodelovanju z ruskim partnerjem ISPMS iz Tomska razvili program AquaVallis in s tem ponudili kupcem celovite rešitve na področju filtriranja vod.

Danes na programu AquaVallis sodeluje 8 vrhunskih strokovnjakov s področja tehnike, kemije in mikrobiologije.

Program AquaVallis
AquaVallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo čisto pitno vodo. Vodo – brez virusov, bakterij, težkih kovin in drugih škodljivih snovi v pitni vodi!

Razlika med vodo, očiščeno z AquaVallis vodnim filtrom, in vodo, očiščeno s podobnimi proizvodi, je lahko kar 1000 virusov na liter. Nanovlakna delujejo kot magnet za škodljive, negativno naelektrene delce. Voda je dokazano očiščena, ima svež, čist okus – brez priokusa po kloru in drugih snoveh.

Vizija
Podjetja bo na Evropskem trgu v naslednjih letih postalo eno glavnih ponudnikov sistemov za čiščenje in pripravo vode na osnovi dognanj nanotehnologij in drugih tehnoloških novosti.

Poslanstvo
S povezovanjem znanja, tehnologije in izobraževanja uporabnikom nudimo sisteme, s katerim bodo lahko kjerkoli pili čisto zdravo vodo, podjetja pa bodo z našo pomočjo nižala svoje stroške poslovanja, okolju pa vračala čisto vodo.Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.