Kakšno vodo pijete?

Pomembnosti čiste pitne vode se zavemo šele takrat, ko nam le-te zmanjka in pogosto se znajdemo v situaciji, ko je oporečnost vode vprašljiva. Čeprav naj bi bila voda v slovenskih vodovodih (večinoma) primerna za pitje, pa po drugi strani dejanski podatki niso spodbudni. Kar 40.000 Slovencem iz njihovih vodovodnih pip priteče voda, ki ni primerna za pitje.

Kvaliteta vode iz vodovodne pipe
Običajne plastenke za vodo

Zaupanje ljudi v vodovodno vodo pada. Zato tudi ne preseneča dejstvo, da se takšnih ali drugačnih sistemov za filtracijo vode poslužujejo različna podjetja, šole in vrtci, vgrajujejo se v stanovanjih in hišah. Na trgu so prisotne mnoge različice bolj ali manj uspešnih filtracijskih sistemov in naprav, ki ob ustreznem servisiranju in sprotnem čiščenju dejansko zagotavljajo čisto pitno vodo in varnost uporabnika pred morebitnimi prebavnimi motnjami in ostalimi zdravju škodljivimi snovmi. Čista in neoporečna pitna voda še vedno ostaja problem, ko zapustimo dom, službo ali šolo. Na potovanjih doma ali v tujini, kjer je kvaliteta vodovodne vode vprašljiva ali ji preprosto ne gre zaupati, se uporabnik zateče k viru, ki je vsekakor najbolj logičen. K ustekleničeni vodi. Na trgu je za ta namen na voljo kar nekaj izdelkov, ki naj bi uporabniku nudili čisto vodo na poti.Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.